23948sdkhjf

Moderniseringsstyrelsen indgår aftaler for 1,3 mia.

Nye aftaler vedrørende computere, storage og servere kaster kæmpekontrakter af sig til blandt andre Atea, Dell og Fujitsu.
Moderniseringsstyrelsen – der samler Økonomistyrelsens, Finansministeriets departements og Personalestyrelsens opgaver med økonomistyring, overenskomster og ledelse i staten – har netop offentliggjort en række aftaler vedrørende blandt andet computere, storage og servere til en samlet værdi af cirka 1,3 mia. kr.

Stationære og bærbare computere
Moderniseringsstyrelsen har valgt Atea, Dell og Fujitsu som leverandører af stationære og bærbare computere, tilbehør og tilknyttede serviceydelser.

Kontraktens anslåede værdi er tidligere oplyst til at være mellem 475-525 mio. kr. ekskl. moms. med en varighed to år med mulighed for forlængelse op til to gange à ét år.

Storageaftalen
Som leverandør af diskbaserede storageløsninger, tilbehør samt garantiservice (storageaftalen) har Moderniseringsstyrelsen valgt EMC, Hitachi Data Systems og Hewlett-Packard

Kontraktens anslåede værdi er oplyst til at være 100 mio. kr. ekskl. moms. og kontraktens varighed er tidligere oplyst til at være to år med mulighed for forlængelse op til to gange à ét år.

Serveraftalen
Moderniseringsstyrelsen har endvidere valgt Dell, Hitachi Data Systems og Hewlett-Packard som leverandører af servere, tilhørende storageløsninger, tilbehør samt garantiservice (serveraftalen).

Kontraktens værdi er oplyst til at være 375 mio. kr. ekskl. moms. og kontraktens varighed er tidligere oplyst til at kunne forlænges op til to gange à ét år.

Datakommunikationsaftalen
Som leverandør af datakommunikationstjenester, tilbehør og tilknyttede serviceydelser (Datakommunikationsaftalen) har Moderniseringsstyrelsen valgt Nianet.

Kontraktens værdi er oplyst til at være 300 mio. kr. ekskl. moms og kontraktens varighed er tidligere oplyst til at være tre år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11