23948sdkhjf

Printca under konkursbehandling

Kun halvandet år efter overtagelsen med en ny ledelse er den nordjyske printpladeproducent gået konkurs.
Printca A/S er under konkursbehandling. Det skriver Statstidende med henvisning til Skifteretten i Aalborg.

Den nordjyske printpladeproducent overlevede en konkurs tilbage i 2009, da selskabet blev udskilt fra GPV PCB Division A/S.

I august 2010 blev virksomheden overtaget af direktør Git Becker og kapitalfonden Industri Udvikling samt Christian Cordsen Nielsen, som til sammen skød 7 mio. kr. ind i virksomheden.

Efter et plus på 1 mio. kr. i 2009, viste årsrapporten for 2010 et underskud på 215.000 kr., som dog af den ny ledelse blev betegnet som tilfredsstillende med henvisning til udskiftningerne i virksomheden.

Bruttoresultatet gik i samme periode frem fra 8,7 til 9,8 mio. kr.

Arbejdet fortsætter
I sommeren 2011 indgik Printca A/S et samarbejde med Terma, og kort tid efter luftede direktør Git Becker ambitioner om at investere stort i nyt udstyr til virksomheden med en plan om at fordoble omsætningen på fire-fem år.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til konkursen fra hverken direktør Git Becker eller kurator Henrik Heide Ottosen. Sidstnævnte siger dog til Nordjyske, at man har sat en frist på 14 dage til at finde en løsning. Imens arbejder de ansatte videre.

- Vi arbejder på en rekonstruktion, og det er min opfattelse, at det har gode chancer for at lykkes, lyder det fra Henrik Heide Ottosen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078