23948sdkhjf

Japanere overvejer fynsk robotsamarbejde

Den fynske robot- og velfærdsteknologi klynge er blandt kandidaterne til at blive europæisk brohoved for et samarbejde med en japansk sammenslutning af virksomheder.
I Japan er Osaka blandt de absolut førende byer inden for robotteknologi, og derfor har man skabt Osaka Robot Laboratory, som arbejder på at etablere internationalt robotsamarbejde.

I den anledning inviterede ROBI projektet, som Udvikling Fyn og Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi har igangsat for at skabe forretning indenfor velfærds- og robotområderne på Fyn, Osaka Robot Laboratory til Odense, hvor de blandt andet blev præsenteret for Teknologisk Instituts Center for Robot Teknologi, Odense Kommune, Udvikling Fyn, G10 Center for brugerdrevet innovation, Welfare Tech Region, Universal Robots, Robocluster og Active Living Technology.

Det besøg har nu kastet så positiv respons af sig, at Teknologisk Institut efterlyser danske virksomheder, der har planer om at videreudvikle og sælge japanske robot- og velfærdsløsninger i Danmark.

Interesserede virksomheder kan derfor kontakte seniorkonsulent Jesper Korsgaard for yderligere informationer på telefon 72202115 eller på mail jeko@teknologisk.dk
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094