23948sdkhjf

Robotfirma booster staben: 24 nye medarbejdere søges

MiR - Mobile Industrial Robots styrker organisationen for at imødekomme den stigende, globale efterspørgsel på mobile, autonome robotter. I den kommende tid skal 24 nye medarbejdere onboardes. Det fortæller MiR i en pressemeddelelse.

Af de 24 nye medarbejdere får 19 arbejdsplads i hovedkvarteret i Odense. De fleste nye stillinger vil blive opslået nu og de sidste ved indgangen til andet kvartal af 2021.

- Vi har været forsigtige omkring investeringer i 2020 for at se, hvordan covid-19 udspillede sig på verdensmarkedet. Kunderne på dette marked har generelt siddet lidt på hænderne. Men nu kan vi se, at der begynder at komme mere gang i den igen. Vores ejer Teradyne bakker os stærkt op, og sammen foretager vi nu de nødvendige investeringer til vores videre vækstrejse, siger Søren E. Nielsen, CEO for Mobile Industrial Robots.

MiRs amerikanske ejere, Teradyne vil også investere i faciliteterne i Odense med opførelsen af den kommende Cobot Hub på Energivej i Odense. Både MiR og Universal Robots får glæde af fælles faciliteter og synergimuligheder i et internationalt miljø. Det skal tiltrække verdens dygtigste robotudviklere, ingeniører og andre specialister. 

- Teknologisk står MiR stærkere end nogensinde, men her i 2020 får vi naturligvis ikke den samme vækst, som vi plejer i robotindustrien. Modenheden af teknologien i MiRs mobile robotter gør til gengæld, at vores robotter kan løse flere og flere trivielle, opslidende eller farlige opgaver, så mennesker kan frigøre endnu mere tid til at løse mere komplekse og værdiskabende opgaver end at flytte varer fra a til b, siger Søren E. Nielsen.

Mobile Industriel Robots er en af de allerstørste succeshistorier i den danske robotindustri. Siden grundlæggelsen i 2013 er virksomheden vokset til i dag cirka 220 medarbejdere. Siden 2018 har MiR været ejet af amerikanske Teradyne, og virksomheden er repræsenteret i Tyskland, Spanien, USA, Kina, Japan og Singapore.

Læs mere om: MIR
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11