23948sdkhjf

Waturu erkender: Vi har ingen aftale med Saint-Gobain

Det var ikke sandheden, da Waturus daværende finansdirektør, til Dansk Aktionærforenings investordag i slutningen af 2019, sagde, at Waturu havde en salgsaftale med Saint-Gobain om 25.000 enheder over tre år. Det skriver Børsen.

Avisen har talt med Saint Gobain, og de afviser, at der skulle foreligge en sådan aftale. Og Waturus administrerende direktør, Toke Reedtz, erkender nu, at udmeldingen ikke var korrekt.

- Det er ikke korrekt, hvis han (Michael Nørgaard, tidligere finansdirektør i Waturu, red.) siger, at vi er garanteret en minimumsordre på 25.000 enheder over de næste tre år, siger Toke Reedtz til Børsen, der også har talt med Michael Nørgaard, som forlod sin stilling i september. I oktober oplyste Waturu i en selskabsmeddelelse, at man havde bortvist ham og overvejede en politianmeldelse.

Der har i efterspillet mellem parterne været meget forskellige udlægninger af forløbet, og i den aktuelle historie, fortæller Michael Nørgaard, at han ikke har givet oplysninger uden godkendelse fra sin administrerende direktør.

Waturu, der i 2019 blev noteret på Nasdaq First North, har i den seneste tid været i lidt af et stormvejr. Det er endnu ikke lykkedes, at sende et eksemplar af deres, efter eget udsagn, banebrydende decentrale vandvarmer på markedet. Og siden er virksomheden kommet under heftig beskydning for blandt andet markedsmanipulation og for manglende oplysninger før børsnoteringen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.595