23948sdkhjf

Medarbejdernes tiltro til Vestas-ledelsen er faldende

En intern undersøgelse viser, at en stigende andel af vindmølleproducentens medarbejdere sætter spørgsmålstegn ved de mål, ledelsen udstikker.
Vestas gennemfører undersøgelsen hvert år, og denne gang har medarbejderne givet deres mening til kende lige efter, at Vestas i november annoncerede, at der skulle spares 150 mio. euro og afskediges mere end 2300 medarbejdere.

På den baggrund var Vestas-ledelsen godt tilfreds med, at det overordnede tilfredsheds- og motivationsindeks i 2011 endte på 68 mod 67 i 2010 og 68 i 2009. Det skriver Børsen.

Ditlev Engel ikke overrasket
Til gengæld kan Vestas-ledelsen også konstatere, at dens popularitet blandt de ansatte er faldende. Færre medarbejdere erklærer sig enige i, at Vestas har et klart mål; her er indekset faldet med seks til 71. Og også når det gælder topledelsens evne til at sætte klare mål for udviklingen i fremtiden, har der været tale om et fald, nemlig på fem til 68.

- Det er klart, at når vi kommer med sådan en melding 9. november om, at vi skal spare 150 mio. euro, og at vi bliver nødt til at sige farvel til nogle medarbejdere, og vi så gennemfører en medarbejderundersøgelse lige derefter, så er det ikke så overraskende, at den for den dels vedkommende går ned ad bakke, siger Vestas’ topchef, Ditlev Engel, til Børsen.

Han glæder sig dog over, at hele 94 % af Vestas’ medarbejdere har svaret på spørgeskemaet, og det tager han som et tegn på et højt engagement blandt koncernens ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109