23948sdkhjf

Scan-Speak udvider på rekordtid

Udvidelsen af produktionsområdet fra 2.000 til 3.000 kvm. er forløbet smertefrit for højttalerproducenten, som tager hul på produktionen om to uger.
Generel fremgang samt en rekordordre bestående af 36.000 højttalerenheder til det japanske hi-fi-magasin »Stereo« har skabt et behov for at udvide produktionsområdet hos Scan-Speak i Videbæk.

Selv om produktionsområdet udvides med 50 procent fra 2.000 til 3.000 kvadratmeter, har forløbet været helt forskånet for komplikationer.

- Det er lykkedes at gøre det hele klar på rekordtid, og allerede på fredag rykkes de første maskiner ind, mens produktionsbåndet kommer i næste uge, fortæller direktør Jan A. Nielsen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Afviser ikke yderligere nyansættelser
Direktøren regner med, at selve produktionen kan starte op om 14 dage. Med udvidelsen er desuden fulgt en oprustning på medarbejdersiden på syv mand svarende til cirka 20 procent.

Jan A. Nielsen forventer, at udvidelsen samt entréen på det japanske marked vil øge firmaets konkurrenceevne samt kaste flere ordrer af sig i fremtiden. Og det kan i sidste ende føre til yderligere nyansættelser.

- Vi har dem, som vi har behov for i den kommende tid, men fortsætter væksten, bliver der også behov for flere nye medarbejdere, siger Jan A. Nielsen.

Alene fra 2009 til 2010 fordoblede Scan-Speak bruttofortjenesten fra 9,6 til 16,6 mio. kr. Sidste års resultat var et overskud på 151.000 kr. før skat.

Læs også:
Scan-Speak scorer kinesisk rekordordre

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095