23948sdkhjf

Automationsvirksomhed får DI-hæder

Ambitionen hos FH Automation er intet mindre end at undgå tunge løft og ensidigt arbejde hos medarbejdere på industrivirksomheder i hele Danmark.

Den ambition har givet vækst og arbejdspladser i Horsens og Ringsted, og virksomheden vinder derfor DI Horsens Initiativpris 2020.

Virksomheden producerer og leverer software, el-tavler og systemløsninger til industrivirksomheder. For eksempel har de bygget en industrirobot til at flytte kasser fyldt med leverpostej og en robotcelle som sikrer, at for eksempel marmeladeglas pakkes i kasser, så etiketten altid vender frem mod kunden, så det er hurtigt at fylde hylderne op ude i butikkerne.

- FH Automation gør det muligt for andre virksomheder både at skabe bedre arbejdsmiljø og samtidig øge produktiviteten. Det kræver høj faglighed, kreativitet og ikke mindst et hold af dedikerede medarbejdere. Stort tillykke til FH Automation der hver dag hjælper danske virksomheder med at blive mere konkurrencedygtige. Det er med til at skabe vækst og arbejdspladser i Horsens og resten af Danmark, siger formand for DI Horsens, Johannes Saugbjerg, i en pressemeddelelse.

I 2006 købte de to medarbejdere Lars Farsø og Leif Rasmussen FH Automation, og de står i dag i spidsen for virksomheden som henholdsvis administrerende direktør og salgsdirektør. Siden overtagelsen i 2006 er antallet af medarbejdere vokset fra 21 til i dag lidt over 60. FH Automation er også vokset ud af de oprindelige lokaler og breder sig i dag over 4.000 kvadratmeter produktion og 2.000 kvadratmeter kontor og mødelokaler.

- FH Automation startede tilbage i 1921 med Rasmus Hansens Elektromotorer reparation, så virksomheden har overlevet mange samfundskriser igennem de seneste snart 100 år. Også her under coronakrisen har virksomheden klaret sig godt og endda ansat flere folk, ligesom også omsætningen er steget, siger Johannes Saugbjerg.

DI Horsens Initiativpris 2020 blev uddelt den 15. december af borgmester i Horsens, Peter Sørensen, og formand for DI Horsens, Johannes Saugbjerg.

- Når vi hjælper en kunde med at automatisere en opgave, er det ud fra devisen om, at virksomheden skal kunne øge produktionen og samtidig give medarbejderne en arbejdsplads, der slider mindre på kroppen. Vi er utroligt stolte af, at DI Horsens har peget på, at vi skal modtage Inititaivprisen 2020. Vi gør jo bare vores arbejde. Men det betyder noget at få et skulderklap, og at nogen lægger mærke til det, vi laver, siger administrerende direktør i FH Automation Lars Farsø.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047