23948sdkhjf

Blue World Technologies henter næsten 50 millioner kroner i investeringsrunde

Brændselscelleproducenten Blue World Technologies har hentet 48 millioner kroner ind i den seneste investeringsrunde.

En del kom fra større investorer, men fra hele verden er det strømmet ind med penge fra mindre private investorer, der er hoppet med på vognen for 100.000 kroner og opefter.

- Vi er virkelig begejstret for at så mange viser en interesse og ikke mindst synes det er en god forretning, at støtte vores grønne eventyr. Vi har modtaget investeringer fra hele verden. Det at vi kan lukke investeringsrunden på 6,4 millioner euro hjælper os mod vores mål om at kommercialisere methanol brændselscelleteknologien, siger Anders Korsgaard, CEO for Blue World Technologies i en pressemeddelelse.

Blue World Technologies samlede i alt 7,4 millioner kroner fra de 50 mindre investorer på mindre end to uger. Sammen med investeringerne fra de større investorer, lukkede Blue World Technologies investeringsrunden med et resultat på 6,4 millioner euro, svarende til knap 48 millioner kroner. 

En god del af de nye penge skal bruges til at etablere en fabrik på indlandshavnen Port og Aalborg, hvor man netop har underskrevet en lejeaftale på passende faciliteter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093