23948sdkhjf

Robotlager udvidet allerede inden første arbejdsdag

Det nye Autostore robotlager gik fra 18 til 30 lagerrobotter allerede inden anlægget blev leveret. Den stigende efterspørgsel overhalede forventningerne hos Billig-Arbejdstøj.dk.

1.200 ordrer. 
Så mange nåede AutoStore-robotlageret fra Element Logic at ekspedere på sin første arbejdsdag hos webshoppen Billig-arbejdstøj.dk i Spjald i Vestjylland. Anlægget blev taget i brug i september.

- AutoStore er én af søjlerne i vores målsætning om at tredoble omsætningen de næste fem år. Vi skal kunne håndtere pluk og varehåndtering bedst muligt, så vi står så stærkt som muligt over for Amazon og andre udefrakommende trusler, siger ejer og administrerende direktør hos billig-arbejdstøj.dk, Tommy Søndergaard i en pressemeddelelse.

Foruden 12 ekstra robotter blev robotlageret også udvidet fra 20.000 til 30.000 kasser.

Udvidelsen fortæller noget om hastigheden af den vækst, som virksomheder oplever i disse år. Siden grundlæggelsen i 2009 har virksomheden således vundet seks Børsen Gazelle-priser og ekspanderet til Sverige, Norge og England.

-Vi oplever helt overordnet vækst på stort set alle vores varegrupper, og samtidig vokser antallet af kunder i både det professionelle og det private segment, lyder det fra Tommy Søndergaard.

AutoStore-robotlageret fylder kun godt halvdelen af en helt ny 2.000 kvadratmeter lagerhal, som Billig-arbejdstøj.dk har fået bygget, så der er rigeligt med plads til at udvide anlægget.

Samtidig kan man inddrage virksomhedens højlager, der i dag fungerer som bufferlager for AutoStore-anlægget.
 
- Så vi kan uden de store problemer firedoble kapaciteten på AutoStore, hvis vi får behov for det, siger Tommy Søndergaard.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109