23948sdkhjf

Robotspecialister: Vækst så langt øjet rækker

Hvis man hos robotspecialisten Element Logic troede, at et succesfuldt 2019 skulle huskes som et af de bedste år i lang tid, så tog man fejl. 2020 bliver endnu bedre.

Med den globale corona-krise har e-handel fået et kæmpe boost, og det har i den grad vist sig i ordrebøgerne hos den fynske producent, der leverer lagerrobot-systemer til hele Europa.

Den voksende trend med mere e-handel har ifølge Element Logic kun øget både B2B-virksomhedernes og B2C-virksomhedernes efterspørgsel på løsninger som Autostore. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Robotløsninger som AutoStore var allerede inden Covid-19 inde i en positiv, opadgående udvikling - og den er blevet accelereret af den her krise. For nogle virksomheder skyldes det parametre som vækst og skalerbarhed, for andre handler det om at samle lagerlokationer og dermed spare plads. Og for de fleste handler det om at sikre leveringssikkerheden til deres kunder, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark, der har hovedkvarter i Odense.

Om Element Logic

Gennem de seneste 30 år har Element Logic etableret sig som en af de førende teknologi- og intralogistikvirksomheder. Virksomheden designer, leverer og implementerer en bred skare af automatiske og statiske lagerløsninger til virksomheder I forskellige størrelser og fra forskellige typer af industrier i hele Europa.

Nye folk
Den stigende efterspørgsel har blandt andet haft den positive konsekvens, at Element Logic har ansat flere folk. To nye serviceteknikere og en projektleder.

Hvor Harry Toftum skal være med i leveringsteamet som projektleder, skal de to nye serviceteknikkere, Mads Thingholm og Stephen Rolfsted, bidrage til at servicere Element Logics voksende portefølje af Autostore-installationer i Danmark.

- Vi har mange interessante ordrer og leads i bogen, og derfor har vi behov for at styrke vores organisation på flere fronter, herunder vores danske servicenetværk, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, der ser overordentligt positivt på de kommende år.

- Vi kan se, at vores løsninger er særdeles lønsomme for både større og mindre virksomheder. Vi har leveret robotlageranlæg med alt fra tre til godt 400 robotter i et anlæg, så med så stort et spænd mener vi absolut, at der er grundlag for et endnu større marked end i dag. Og det er også set i det lys, at vi nu styrker den danske organisation, siger han.

Både Element Logic som koncern og Element Logic Danmark har oplevet solid vækst de senere år - ikke mindst på grund af den voksende e-handel, som skaber behov for mere fleksible og fremtidssikrede varelagerløsninger.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125