23948sdkhjf

Radiometer planlægger fyringer i Danmark

Elektronikvirksomheden flytter dele af produktionen til Polen og planlægger at fyre 60 ansatte de kommende år.
Det går strålende for elektronikvirksomheden Radiometer, der har hjemme i Brønshøj.

Læs: Radiometer med stor vækst

Ikke desto mindre planlægger firmaets ledelse at flytte dele af produktionen til Polen samt at fyre 60 ansatte over de kommende år. Det skriver Fagbladet 3F.

- Det er rigtigt ærgerligt at ledelsen ikke ønsker at bevare arbejdspladser i Danmark, specielt fordi vi har vækst og fremgang, siger Rene Rasmussen, tillidsrepræsentant på Radiometer i Brønshøj.

Strategimøde var dråben
I løbet af 2012 rammer de første 20 fyringer, men det er endnu uvist, hvor i virksomheden de rammer. Det har skabt usikkerhed blandt de ansatte, som heller ikke blev orienteret om ledelsens strategikonference.

Det medførte til sidst, at de 360 ansatte nedlagde arbejdet.

- Der har over længere tid været et dårligt samarbejde med ledelsen på grund af manglende inddragelse. At vi ikke blev orienteret om strategimødet, var den berømte dråbe, der fik bægeret til at flyde over. Sidst der var strategimøde, betød det fyringer, siger Rene Rasmussen.

Fortsat frustration
De ansatte vendte tilbage til arbejdet mandag den 6. februar efter fire dage med strejke. Men stemningen er tilsyneladende fortsat ikke i top.

- Der er fortsat stor frustration over den måde, vi bliver behandlet på af ledelsen. Vi har som ansatte været med til at skabe vækst og givet aktionærerne overskud. Nu er belønningen så, at vi skal fyre folk, siger Rene Rasmussen.

Det er ikke lykkes for Fagbladet 3F at få en kommentar fra Radiometers ledelse på grund af vinterferie.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11