23948sdkhjf

Radiometer: Vi fyrer ikke 60 ansatte

Elektronikvirksomheden tager nu til genmæle oven på en historie fra Fagbladet 3F, som beretter om massefyringer i Danmark.
Tidligere på dagen kunne Electronic Supply citere Fagbladet 3F for, at Radiometer planlægger at fyre 60 medarbejdere i Danmark .

Det er imidlertid langt fra den fulde sandhed, lyder det nu fra Radiometer, som Electronic Supply har været i kontakt med:

- Vi fyrer ikke 60 ansatte, men vi er derimod i gang med at nedlægge 60 stillinger over tre år – fra 2011 til 2013 – og det er jo en lidt anden sag. Det er naturligvis beklageligt, men sådan er det desværre, oplyser Radiometer.

Fra 60 til 30 fyringer
Specifikt er der tale om 10 fyringer om året i samme periode, hvorfor der over en tre-årig periode fyres 30 ansatte i Danmark. De første 10 blev fyret i 2011, mens yderligere 10 følger i løbet af 2012.

Radiometer beskæftiger i øjeblikket 389 timelønnede og 565 funktionærer i Danmark, hvor den reelle arbejdsstyrke er på 954 mand.

Og står det til firmaets ledelse, kan det tal sagtens vokse sig større de kommende år.

- Der er foretaget en strategisk beslutning om at udbygge faciliteterne i Brønshøj, lyder det fra virksomheden, som i den forbindelse forventer at kunne præsentere nyansættelser.

Radiometer kom ud af sidste års regnskab med et plus på 26 procent på driftsresultatet , som beløb sig til 741 mio. kr., og fra virksomheden selv lyder det da også, at det overordnet set ”går glimrende”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078