23948sdkhjf

Investorer fylder 150 millioner kroner på Veo Technologies

Den danske tech-virksomhed Veo Technologies har rejst 150 millioner kroner i en investeringsrunde blandt eksisterende medejere og så Chr. Augustinus Fabrikker, der er kommet med om bord. Det skriver Børsen.

De nye penge skal blandt andet bruges på at udbrede virksomhedens sportskamera, der med kunstig intelligens og uden betjening optager fodboldkampe. Nu skal teknologien udvides til at kunne overskue flere sportsgrene. Og hos Veo Technologies sigter man især på USA.

- Vi har virkelig fået hul igennem til et globalt publikum inden for sportsvideo og sportsanalyse, og især i USA, som er verdens største sportsmarked, oplever vi en kæmpe vækst. Vi kommer til at investere yderligere i produktudvikling og planlægger at udvide med flere nye sportsgrene. Så vi forventer et travlt 2021, siger Henrik Teisbæk, der er administrerende direktør for Veo Technologies, til Børsen.

Veo Technologies så dagens lys i 2015 og omsatte ifølge Henrik Teisbæk for omkring 60 millioner kroner i 2020, og der findes allerede omkring 5000 fodboldklubber, der benytter teknologien.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063