23948sdkhjf

Altoo udpeget til forhandler af ETS Lindgren

Altoo Measurement Science ApS er blevet udpeget som distributør af ETS Lindgrens EMC- og trådløse løsninger og produkter i Danmark, Island og Grønland med øjeblikkelig virkning.
Aftalen skal give Altoos kunder adgang til ETS Lindgrens omfattende program af løsninger, produkter og services inden for EMC og trådløse teknologier med afsæt i det højest mulige tekniske niveau.

- Altoo sætter stor pris på sit nye partnerskab med ETS Lindgren, der er blandt de førende inden for EMC- og OTA-løsninger (Over The Air). ETS-produkterne er et fremragende match til Agilent Technologies signalanalysatorer og EMC-receivere, som allerede bliver solgt gennem Altoo, siger Teknologi og Marketing Direktør Teit Poulsen.

Den danske distributør kan derfor forsyne markedet med komplette løsninger til både compliance- og precompliance applikationer, og med sine sammenlagte 85 mandeårs erfaring fra test- og måleudstyrsmarkedet er Altoo klar til at servicere og supportere kunder, som er interesserede i ETS’ produkter og løsninger.

- Vi er meget glade for valget af Altoo som vores danske distributør. Gennem Altoo vil kunderne få adgang til den omfattende teknologiske knowhow og support, der er nødvendig, hvis kunderne skal få makismal effekt ud af de produkter og løsninger, som vores OTA- og EMC-programmer tilbyder, siger Hanna-Lena Makitalo, direktør for ETS Lindgren i EMEA-regionen.

ETS Lindgren er en førende producent og leverandør af EMC- og OTA/ MIMO-kammere, -antenner, positioners og tilhørende komponenter, der bruges til compliance og precompliance tests.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109