23948sdkhjf

Thrane & Thrane er på rette vej

En rekordordre på det maritime VSAT-marked er med til at holde skruen lige i vandet for kommunikationskoncernen.
Thrane & Thrane holder den udstukne kurs, viser delårsrapporten for 3. kvartal af regnskabsåret 2011/12.

Omsætningen i regnskabsårets 1.-3. kvartal, der sluttede 31. januar 2012, blev 778 mio. kr., hvilket er blot én mio. kr. under niveauet for samme periode sidste år.

Resultatet af den primære drift (EBIT) blev 99 mio. kr. (122 mio. kr.), mens periodens resultat blev 73 mio. kr. mod 83 mio. kr. sidste år.

- Vores nyeste produkter sælger godt. Det viser, at vores udviklingsindsats har den rigtige retning. Og vi er ved at accelerere udviklingen, så vi kan blive ved med at ligge i front og komme med nye produkter til dækning af markedernes støt stigende efterspørgsel efter avancerede løsninger, siger administrerende direktør Walther Thygesen.

Fordobling på det aeronautiske marked
Han kan blandt andet glæde sig over, at Thrane & Thrane i løbet af 3. kvartal vandt den hidtil største ordre på det maritime VSAT-marked . Samtidig fastholdt selskabet den ledende position på bredbåndsområdet Fleetbroadband.

Med til at trække udviklingen er også det aeronautiske marked, hvor omsætningen for de ni måneder blev fordoblet til 92 mio. kr.

Og inden for systemområdet blev der i 3. kvartal indgået to betydningsfulde aftaler med henholdsvis Inmarsat og en kinesisk regeringskunde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078