23948sdkhjf

Waturu jagter ny revisor - risikerer tvangsopløsning

Børs-suspenderede Waturu er under tidspres. Ifølge Finans.dk, så har virksomheden under en måned til at finde en ny revisor. Ellers vil Erhvervsstyrelsen anmode Skifteretten om at opløse virksomheden.

Mediet har søgt aktindsigt i kommunikationen mellem Erhvervsstyrelsen og Waturu.

- Da virksomheden ikke lever op til selskabslovens krav, skal styrelsen anmode om, at ovenstående forhold bliver bragt i orden senest d. 16-02-2021, for at undgå at virksomheden bliver tvangsopløst,« lyder det i brevet fra Erhvervsstyrelsen til Waturu.

Waturu har stået uden revisor siden Beierholm trak sig fra samarbejdet på grund af manglende tillid til ledelsen.

Det skete lige før jul.

I en selskabsmeddelelse tirsdag fortæller Vejle-virksomheden, at man er i dialog med en ny revisor.

- Selskabet er i dialog med en ny revisor, som forventes godkendt på en kommende ekstraordinær generalforsamling, til hvilken der indkaldes snarest muligt. Selskabet vil sørge for en god overlevering til den nye revisor. Ledelsen har i forbindelse med fratrædelsen, modtaget konstruktiv kritik fra den afgående revisor, samt noteret sig, at der peges på samarbejdsvanskeligheder, som den primære årsag. Dette er taget til efterretning, skriver Waturu.

I november kom det frem, at Waturus børsrådgiver, Tofte & Co, havde opsagt samarbejdet. 

Waturu, der i 2019 blev noteret på Nasdaq First North, har i den seneste tid været i lidt af et stormvejr.

Det er endnu ikke lykkedes, at sende et eksemplar af deres, efter eget udsagn, banebrydende decentrale vandvarmer på markedet. Og siden er virksomheden kommet under heftig beskydning for blandt andet markedsmanipulation og for manglende oplysninger før børsnoteringen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.082