23948sdkhjf

Sjællandsk EMS'er skifter direktøren ud

Direktør igennem seks år, Kim Engmark, blev i torsdags opsagt med dags varsel hos Alpha-Elektronik.

Til marts tiltræder André Radley Grundahl som ny direktør. Det fortæller Alpha-Elektronik i en pressemeddelelse.

- Kim Engmark har gjort en stor indsats for virksomheden og bidraget til den vækst i både kunder og omsætning, vi har set i perioden. Det skylder vi Kim tak for, siger Eva Fischer Hansen, der indtil den nye direktør overtager 1.marts har den daglige ledelse som interim direktør.

Udskiftningen på direktørposten sker ifølge Eva Fischer Hansen som et led i udviklingen og effektiviseringen af Næstved-virksomheden.

- Jeg er glad for, at vi gennem de seneste måneder har kunnet sætte et nyt, stærkt hold i bestyrelsen og nu fuldende processen med en direktør med en profil, der kan styrke kunderelationerne og præcision i leverancer. Sammen vil vi videreudvikle strategien og samarbejdet med kunderne, siger Eva Fischer Hansen.

Investerer i fremtidens fabrik

André Radley Grundahl kommer fra en stilling som gruppedirektør i den tyske, globale virksomhed, Hengst Filtration, hvor han gennem 12 år har først trimmet organisationen og stabiliseret forretningen i Nakskov og afdelingerne i USA.

Dernæst har han opbygget salgsaktiviteter og produktion i De Forenede Arabiske Emirater og senest i Kina.

- Alpha-Elektronik har en god position i markedet og samtidig et behov for løbende at effektivisere og modernisere driften af virksomheden. André Radley Grundahl skal styre investeringerne frem mod det, vi kalder ’fremtidens fabrik’, så virksomheden også fremover er både konkurrencedygtig og indtjenende, siger Eva Fischer Hansen.

I perioden frem til 1. marts overlades posten som bestyrelsesformand til advokat Peter Wedel Ranch Krarup. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078