23948sdkhjf

Vi firedobler omsætningen inden 2025

First North-virksomheden Wirtek vil firedoble sin omsætning. Fra 27 til over 100 millioner kroner i 2025.

Hos konsulent- og udviklingsvirksomheden Wirtek i Aalborg har man ambitioner om at vækste forretningen ved at fortsætte den nuværende vækstkurve og tilføje relevante virksomheder under Wirtek-navnet for at sikre målsætningen.

- Vi vil i den kommende periode fortsætte den organiske vækst og så lægge strategiske opkøb af virksomheder til og dermed sikre væksten, fortæller CEO Michael Aaen til Electronic Supply.

- De strategiske opkøb kan være virksomheder i Danmark, Rumænien eller et andet sted i Europa. Placeringen er ikke væsentlig. Vi har i de senere år investeret i opbygningen af et stærkt backoffice, og det vil være muligt at skabe synergier, der bringer vores overhead ned, siger Michael Aaen.

Wirtek, der har hovedsæde i Aalborg, har tre udviklings- og testcentre i Rumænien, hvor virksomheden beskæftiger lige omkring 100 medarbejdere. Virksomheden er noteret på Nasdaqs First North.

Wirtek: Strategiske pejlemærker

• En acceleration af væksten både organisk og via tilkøb
• En styrkelse af de internationale salgsaktiviteter i Nordvesteuropa
• En styrkelse af leveranceorganisationen med de rigtige kompetencer
• En fortsat positionering af Wirtek som ”Best-in-class workplace”

Har et stærkt fundament

Wirteks målsætning for 2025 er som sagt er en årlig omsætning på 100 millioner kroner.

Dertil skal sikres en indtjening før skat på 10 millioner kronerinden udgangen af 2025. 

I perioden forventer man at kunne vækste profitten med en årlig EBITDA-margin på mindst 6 procent i hele den strategiperioden.
 
-Vi står i dag med et meget stærkt fundament til at fortsætte vores vækstrejse. De sidste tre år har vi leveret en gennemsnitlig omsætningsvækst på 24 procent, og nu løfter vi barren til en gennemsnitlig vækst på 30 procent de kommende fem år. siger Michael Aaen, der pointerer, at man ufravigeligt vil sikre profitabel vækst.

- Det er muligt via en fortsat organisk vækst, en nu defineret opkøbsstrategi, fokus på internationalisering og ikke mindst sikring af en stærk leveranceorganisation, siger Michael Aaen.
 
I de senest udmeldte forventninger til resultatet for 2020 ses en omsætning i niveauet 27,3 til 27,7 millioner kroner og et resultat før skat på 2,9 til 3,1 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078