23948sdkhjf

Salgsaftale på plads: Waturus vandvarmer skal til Afrika

Waturu Holding har i en fondsbørsmeddelelse offentliggjort virksomhedens første salg af den længe ventede vandvarmer.

- Der er d.d. indgået en aftale med en udenlandsk samarbejdspartner, som forventer at kunne aftage mere end 1.000 vandvarmere pr. måned, når leverancerne kører kontinuerligt, skriver Waturu.

Aftalen med den unavngivne samarbejdspartner gælder udelukkende til salg på det afrikanske kontinent.

Waturu fortæller, at samarbejdspartneren har bestilt de første 500 enheder til levering fra fabrikken i Fredericia medio 2021. I forbindelse med aftalen forpligtes Waturu til at "bidrage med markedsføringstilskud til den løbende salgsindsats."

- Det er en stor tilfredsstillelse at vi på et afgørende tidspunkt for virksomheden, er lykkes med at indgå den første større udenlandske aftale, citeres afgående bestyrelsesformand Thomas Marschall for i meddelelsen.

- Danmark vil fortsat være et vigtigt marked de næste par år, men aftalen viser os, at der også er et stort potentiale i udlandet. Aftalen falder godt i takt med at selskabet nu går ind i en ny fase hvor fokus på optimering af produktionen og salg bliver det primære, siger Thomas Marschall.

Waturu Holding A/S, der er noteret på Nasdaq First North har været i lidt af et stormvejr i de seneste måneder, hvor både virksomhedens børsrådgiver og revisor har afbrudt samarbejdet.

Al handel med Waturus aktier er fortsat suspenderet, da Nasdaq First North undersøger om virksomheden handler i overensstemmelse med børsens regler.

Suspenderingen trådte i kraft 23. december 2020.

Waturu Holding A/S har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling 6. februar, da flere bestyrelsesmedlemmer trækker sig fra selskabet. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078