23948sdkhjf

Censec og FAD intensiverer samarbejdet

Henrik Iversen, formand for Censec, og Jan Werner Jensen, formand for Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark (FAD), underskrev torsdag den 4. februar en ny samarbejdsaftale.

Med aftalen vil de to organisationer arbejde tættere sammen om at sikre forsvars-, rum-, og sikkerhedsindustriens konkurrenceevne.

- Aftalen gør det klart, hvordan arbejdsdelingen er mellem CenSec og Forsvars- og Aerospaceindustrien i DI, så vi hver kan fokusere på det, vi gør bedst. Samtidig beskriver aftalen, hvorledes vi samler kræfterne på områder, hvor begge foreninger kan agere, således at vi opnår maksimal effekt for vore medlemmer, siger Jan Werner Jensen på FAD’s hjemmeside.

- Når vi med aftalen kombinerer Forsvars- og Aerospaceindustrien i DI’s politiske muskler og solide basis i den etablerede industri med CenSecs tætte relationer til forsknings- og vidensinstitutioner og fundament af vækstvirksomheder i branchen, er jeg sikker på, at vi kan give forsvars- og rumindustrien i Danmark et gevaldigt løft, supplerer Henrik Iversen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079