23948sdkhjf

Fremhæves internationalt: Blue Ocean kan blive milliarder værd

Dem her skal i holde øje med i de kommende år. Sådan lyder analysen fra Tracxn, der hvert år screener 800.000 selskaber som guide for internationale investorer.

Blue Ocean Robotics er udnævnt som "Soonicorn" - Top Tech Startup In Denmark To Watch Out For. Populært sagt, så er det en bobler-gruppe for virksomheder, der måske kan udvikle sig til blive en "Unicorn" - en privatejet virksomhed med potentiale til en værdisætning på over en milliard dollars.

Dermed popper Blue Ocean Robotics endnu en gang op på radaren for de mest lovende virksomhedsinvesteringer på globalt plan. Sidste år fik den danske robotvirksomhed betegnelsen "Minicorn".

- Priser som disse er ikke bare endnu en statuette på hylden. De er en glædelig cadeau til vores medarbejdere og alt det hjerteblod, de dedikerer til at skabe innovation, udvikling og kommerciel succes, siger Claus Risager, CEO for Blue Ocean Robotics, i en pressemeddelelse.

Også blandt de eksisterende investorer er der glæde over udpegningen.

- Firmaet udvikler sig med rivende hast og har en gigantisk mulighed fremover. Faktisk er det i mine øjne nu en klar kandidat til at blive unicorn, dvs. over en milliard dollars værd. Og ligeledes bidrager firmaet efterhånden meget væsentligt til at udvikle den spændende robotklynge i Odense, siger Lars Tvede, der er investor i Blue Ocean Robotics.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109