23948sdkhjf

Fremgang hos Dantrafo

Dantrafo Group fortsatte i 2011 den positive udvikling efter generationsskiftet i 2009.
- Mine første år som ejerleder af Dantrafo Group har vist mig, at der er væsentlige styrker at bygge videre på. Der er forsknings- og udviklingsafdelinger med stor teknisk viden i alle selskaber, der efter en tæt lokal dialog med kunder og udviklingshuse hurtigt kan levere prototyper fra lokale fabrikker og efterfølgende producere på den mest effektive fabrik for det pågældende produkt, siger Ivan Gam, og fortsætter:

- Dantrafo står derfor strategisk stærkt som en global virksomhed, der tilbyder en pallette af induktive komponenter i et konkurrencepræget marked. Udviklingen er fortsat positiv i datterselskaberne i Sverige og Kina, der begge har tilfredsstillende resultater i 2011. Der er hermed skabt en solid basis for at udvikle Dantrafo Group’s position som en strategisk leverandør, uanset om produkterne er fremstillet på fabrikken i Danmark, Sverige eller Kina.

Dantrafo Group har realiseret en bruttoavance på 24,4 mio. kr. i 2011 mod 17,7 mio. kr. i 2010. På trods af et stigende aktivitetsniveau er omkostningerne faldet som følge af flytningen af produktionen fra Horsens til Lemvig i 2010.

Der er realiseret et resultat efter skat i 2011 1,0. kr. Resultatet anses for tilfredsstillende under de gældende markedsvilkår, og ligger på niveau med de udmeldte forventninger i årsrapporten for 2010.

Egenkapitalen inkl. ansvarlig lånekapital er 17,1 mio. kr. pr. ved udgangen af 2011.

Den positive udvikling forventes at fortsætte i 2012.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094