23948sdkhjf

Aquaturu: Vi har en eksklusiv aftale om distribution til 15 lande

Aquaturu, et datterselskab til børssuspenderede Waturu Holding, har offentliggjort en betinget distributionsaftale med en unavngiven distributør.

Ifølge selskabsmeddelelsen distribuerer aftalepartneren teknologi til aquakultur-branchen, og aftalepartnerens ejer er, ifølge Waturu Holding, ejer af en af verdens største fiskeægsproducenter.

Det angives, at distributøren nu tester teknologien frem til juli 2021, og vil efterfølgende have eksklusivitet i 15 lande: Polen, Frankrig, Ukraine, Bulgarien, Armenien, Kasakhstan, Kirgisistan, Usbekistan, Letland, Estland, Litauen, Rumænien, Rusland, Schweiz samt Kina.

- Det er en god aftale for Aquaturu A/S og understøtter selskabets strategi om, at selskabet skal støttes af distributører, som kan håndtere salget ude i verden. Aftalen er endnu et skridt i retning af fuld kommercialisering af selskabets teknologi, således at selskabet kan forfølge den planlagte børsnotering, som skal sikre den nødvendige adgang til vækstkapital, siger Toke Reedtz, CEO for Aquaturu og Waturu Holding.

I starten af februar offentliggjorde Aquaturu det første salg af vandteknologien, der ifølge selskabet, kan nedbringe bakterier og alger i deres aquakultur produktion.

Hos Aquaturu har man fortsat planer om at bringe selskabet på Børsen i Norge. Moderselskabet Waturu A/S er noteret på Nasdaq First North i København, men har siden lillejuleaften været suspenderet fra handel på børsen grundet uoverensstemmelser med Nasdaqs compliance-regelsæt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.046