23948sdkhjf

Elmatica henter specialist til det tekniske team

Den norske PCB-broker Elmatica, der er repræsenteret med kontor i Odense, har hentet en ny specialist til det tekniske team.

Elmatica har ansat Craig Haywood som Senior Technical Advisor og tilfører dermed 16 års erfaring med blandt andet ESA til afdelingen. Den nye medarbejder får udgangspunkt fra sit hjem i Birmingham.

- At byde Craig velkommen til virksomheden er en stor fornøjelse, da vi har kendt ham i mange år, hvor han har arbejdet for en af vores printleverandører, Amphenol Invotec siden 2006, siger Jørgen Bakke, der er CTO for Elmatica.

- Hans lange erfaring med PCB-produktion og PTA / DFM gennemgang og optimering af kundedata viser, at han er den person, vi ledte efter, siger Jørgen Bakke.

Det er navnligt et stigende behov hos Elmaticas kunder til krævende PCB-design med krav til avancerede tekniske løsninger har forstærket behovet for yderligere en Senior Technical Advisor. Og at parterne kender hinanden godt er kun en fordel, lyder det.

- Jeg har arbejdet som partner for Elmatica i lang tid og jeg ved, hvor professionelle og effektive de er med krav til dokumenteret track record og erfaring i forhold til PCB-teknologi og innovation. Efter at have set jobannoncen til denne stilling kombineret med min viden om, hvordan Elmatica fungerer og fokuserer, vidste jeg hurtigt, at dette var noget interessant og en naturlig næste udfordring for mig. Da jeg allerede kender virksomheden som en eksisterende partner, vil dette styrke det forhold yderligere. Jeg ser frem til at blive en del af Elmatica-kulturen og lægge min Birmingham-twist på den, siger Craig Haywood.

Med tilgangen af Haywood styrkes Elmaticas ekspertise inden for ESA-produktion. Virksomheden har i løbet af de seneste år leveret mange print til flere ESA-godkendte rumprojekter i samarbejde med Amphenol Invotec.

På det danske marked serviceres en bred vifte af space-kunder med behov for teknisk rådgivning og problemløsning på PCB ESA applikationer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062