23948sdkhjf

SixthSense-opfinder gæster Aalborg

MIT Media Labs stjerneforsker Pranav Mistry er hovedtaler, når Aalborg Universitet og BrainsBusiness sidst på måneden er værter ved endnu en BrainMatch-konference.
Det er lykkes for Aalborg Universitet og BrainsBusiness at gøre lidt af et scoop til dette års BrainMatch-konference, hvor ingen ringere end Pranav Mistry deltager som hovedtaler.

Pranav Mistry er manden bag nogle af de mest spektakulære digitale opfindelser de senere år. Han er tilknyttet verdens vel nok mest anerkendte IKT-universitet Massachusetts Institute of Technology (MIT), hvor han blandt andet har udviklet den verdensberømte SixthSense-teknologi.

IKT-teknologi en afgørende vækstmotor
Hovedtanken i hans arbejde er yderligere sammenkobling mellem mand og maskine, så menneskets fem sanser udbygges med computeren som en sjette sans, og selvom mange af Pranav Mistrys opfindelser stadig er på udviklingsstadiet, så har han allerede flyttet en lang række grænser for, hvordan vi fremadrettet tænker teknologien sammen med menneskets ageren.

- BrainMatch er overskriften for en lang række initiativer, der skal booste samarbejdet mellem Aalborg Universitet og erhvervslivet inden for IKT-området. Det er vores grundlæggende tanke, at vores forskning i langt større grad skal ud at arbejde i samfundet, og vi er overbeviste om, at IKT-teknologi også fremover vil være en afgørende vækstmotor for dansk erhvervsliv, forklarer Dekan Eskild Holm Nielsen fra Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og fortsætter:

- Den foreløbige kulmination på BrainMatch er en konference den 27. marts, hvor vi præsenterer internationale og danske toppersoner fra både forskningsverdenen og erhvervslivet og sætter fokus på øget samarbejde og matchmaking.

Speeddating med ph.d.-studerende
Konferencen afvikles i en række spor med eksempelvis business intelligence, intelligent transport og logistik og telecom som overskrifter, og flere andre internationalt anerkendte talere har meldt sig på banen.

Det er blandt andre Googles internationale Search & GEO Channel Manager Alfred Biehler og Siemens’ Forskningschef Uwe Hermann.

Der vil også være mulighed for speeddating med ph.d.-studerende inden for specifikke områder, og i det hele taget er konferencen en invitation til erhvervslivet.

BrainMatch-konferencen afholdes den 27. marts 2012 i Aalborg Kongres & Kultur Center. Tilmelding via hjemmesiden .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094