23948sdkhjf

Alle øjne hviler på Libratone

Den danske højttalerproducent er på få år blevet et varmt navn blandt verdens lydentusiaster og det sætter firmaets næste produkt under pres.
Med 10.000 solgte eksemplarer af den seneste AirPlay-højttaler i løbet af bare to måneder og et samarbejde med selveste Apple er det gået stærkt for højttalerproducenten Libratone.

Det hele startede i sommeren 2009, da Jes Mosgaard lod sig overtale til et comeback i audiobranchen, som han tidligere på året forlod med sit farvel til direktørposten i Lyngdorf Audio i Skive.

Sammen med et par tidligere kollegaer startede Jes Mosgaard firmaet Libratone, som siden har vokset sig stor og kendt i det meste af Europa og Nordamerika. Nu er ambitionen at indtage Kina , men Jes Mosgaard er samtidig opmærksom på bagsiden af succesens medalje.

- Alle øjne hviler på os. Folk vil gerne se, om vi blot er et »one hit wonder« . Så det næste produkt kommer til at definere vejen for firmaet og afgøre, om vi har en fremtid som en afgørende spiller på markedet, siger han til Skive Folkeblad.

Hellere lille og vågen...
Jes Mosgaard, der har titel af teknisk direktør i firmaet, afviser samtidig, at succesen får Libratone til at gå med ekspansive tanker i forhold til medarbejderstaben, som i øjeblikket er på cirka 20 ansatte.

- Vi skal stadig være en forholdsvis lille virksomhed, som hurtigt kan ændre kurs, mener Jes Mosgaard.

Libratone har i dag udviklingsafdeling i Skive samt danske kontorer i Skovlunde og Aarhus. Firmaets bestyrelsesformand Søren Louis Pedersen er desuden flyttet til USA for derfra bedre at kunne varetage virksomhedens interesser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125