23948sdkhjf

Nyligt ansat som projektassistent: Nu bliver hun direktør for firmaet

26-årige Julie Dalsgard er ny administrerende direktør for Lifeline Robotics, som udvikler podningsrobotter. Det skriver Fyens.dk.

Det er ellers ikke mere end fire måneder siden, hun startede i en stilling som project and administrative assistant hos robotvirksomheden, men nu er hun altså avanceret helt op i toppen af virksomheden.

- Julie er måske uerfaren og ung, men hun har masser af energi, hun kender virksomheden og så har hun et team bag sig af meget erfarne folk i ejerkredsen, siger Esben Østergaard, der er medindehaver af Lifeline Robotics.

Udover Esben Østergaard, som var en af grundlæggerne af Universal Robots, er også blandt andet Syddansk Universitet og den svenske investeringsfond Norssken medejere af LifeLine Robotics.

Lifeline Robotics podningsrobot er udviklet på Syddansk Universitet.

Med et 3D-printet specialdesignet engangsværktøj holder robotten en podepind og rammer roligt det præcise sted i halsen, hvorfra podningen skal foretages.

Efterfølgende stikker robotten podepinden ned i et glas og skruer låg på, så prøven forsegles.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/ny-direkt%C3%B8r-og-mere-kapital-firma-bag-poderobot-fandt-ung-chef-og-ny-penge-lokalt

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093