23948sdkhjf

Distributør har udviklet i to år: Springer ud som producent

Roskilde-virksomheden Scanmaster har taget et nyt skridt og tilføjer nu producent til titlen, hvor man lancerer en ny doseringsmaskine til indstøbning af elektronik.

Udviklet og bygget af virksomheden selv, fortæller Scanmaster i en pressemeddelelse.

- To års intensivt udviklingsarbejde er omsider tilendebragt, og vi kan med stolthed meddele, at Scanmaster, som hidtidig kun har forhandlet andre producenters doseringsløsninger, fremover også bliver maskinproducent af egne 2-komponent doserings- og blandingsmaskiner til blandt andet indstøbning af elektronik, siger Henning Pedersen, direktør og indehaver af Scanmaster.

Ville ikke lægge navn til svingende kvalitet

Scanmaster har igennem mange år forhandlet maskiner fra forskellige europæiske producenter til netop indstøbning af elektronik.

Maskinerne har været teknisk meget forskelligartede, såvel ydelses- som vedligeholdelsesmæssigt. Men desværre har visse af dem også været af svingende kvalitet, lyder det fra Henning Pedersen.

- Det hverken kan eller vil Scanmaster lægge sit gode navn og rygte til så derfor opstod idéen til at udvikle den ultimative maskine til manuel indstøbning af elektronik, nemlig ViScaMix som navnet lyder. fortæller Henning Pedersen, der har luftet nyheden for en række af Scanmasters kunder.

- Og vi må sige, at interessen er overvældende og allerede inden den officielle lancering, er der blevet placeret ordrer fra forventningsfulde kunder, ligesom andre har lagt billet ind på en demonstration, siger Henning Pedersen.

Udvidelse af produktionen

Scanmaster i forbindelse med produktionen af den nye maskine, ViScaMix og lillebroderen ViScaFeed, udvidet produktionsarealet, hvor man tillige har indrettet laboratorie og et nyt showroom.

- Vi har meget høje forventninger til, hvad fremtiden vil bringe med ViScaMix og ViScaFeed i porteføljen, fortæller Henning Pedersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062