23948sdkhjf

Dansk batteriproducent vælger stakke fra tyske Schmalz

Den danske batteri-producent, VisBlue, har netop offentliggjort en leverandøraftale med tyske Schmalz, der fremover skal levere stakke til redox flowbatterisystemer til det skandinaviske marked.

- I løbet af de sidste fem år har vi intensivt testet stakke fra forskellige leverandører over hele verden. Vores valg af stak er faldet på Schmalz på grund af den høje kvalitet og de meget positive testresultater, siger ‍Søren Bødker, CEO for VisBlue, i en pressemeddelelse.

Ifølge den nye aftale har VisBlue nu sikret eksklusiv brug af de tyske stakke og aftalen giver begge parter en god position på det nordeuropæiske marked for flowbatterier.

- Vi er meget stolte over, at kvaliteten af ​​vores stakke kunne overbevise VisBlue, og vi ser frem til et godt og vellykket samarbejde, siger ‍Dr. Kurt Schmalz, der er CEO i J. Schmalz GmbH.

Schmalz er med sine 19 datterselskaber repræsenteret i mere end 80 lande. Det familieejede selskab har hovedkvarter i Glatten, Schwarzwald og beskæftiger omtrent 1500 medarbejdere.

Visblue så dagens lys i 2014 og beskæftiger 12 medarbejdere. Virksomheden har hovedkvarter i Aarhus og er også repræsenteret i Porto, Portugal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453