23948sdkhjf

Produktionen skal op: Batteriproducent jagter nye investorer

Aarhus-virksomheden Visblue, der udvikler flowbatterier til energilagring, har planer om vokseværk. Det kræver mere kapital, og derfor har virksomheden nu indledt jagten på nye investorer.

Virksomheden startede i 2014 og har siden primært kørt udvikling og produktmodning. Men nu er tiden kommet til at gå i reel kommerciel produktion.

Det oplyser virksomheden i en mail til Electronic Supply.

- Vi er ekstremt glade for vores nuværende investorer, der dagligt er med til at styrke vores organisation, men vi er enige om, at vores næste mål er at få en endnu større investor med på vores vækstrejse. Vi har været gode til at tiltrække kapital siden vores start for syv år siden, men det vækstpotentiale, vi står overfor lige nu, kræver endnu stærkere investorer. Det er så dem, vi er i dialog med nu, siger Søren Bødker.

Han tilføjer, at markedet for elektriske batterier er varmt, og at virksomheden oplever støt stigende interesse for deres løsninger. Derfor er tiden inde til at gå kommercielt.

- Det kommer til at kræve meget af os, både på salgssiden, men også set i forhold til skalering af vores produktion, siger Søren Bødker.

Visblue har siden starten rejst cirka 80 millioner kroner med hjælp fra europæiske forskningsmidler og private investorer.

I dag består VisBlue af 13 ansatte, hvor tre sidder i Porto i Portugal og resten er placeret i VisBlues hovedkontor i Aarhus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079