23948sdkhjf

Fleksible ansatte bag Daniit-succes

Elektronikvirksomheden fra Sønderborg kom fornuftigt ud af 2011 – blandt andet takket være de fleksible medarbejdere.
Bruttofortjenesten steg med 7,6 procent til 20,4 mio. kr. hos Daniit A/S, som dog samtidig måtte notere sig et marginalt fald på bundlinjen, som endte på 2,9 mio. kr.

- Resultatet betegnes som tilfredsstillende, da det ligger væsentligt over det budgetterede resultat. Dog med den bemærkning, at indtjeningen ikke er steget i takt med bruttofortjenesten, hvilket indikerer at de markeder vi opererer på, stadig ikke er kommet helt op i gear efter krisen, siger direktør Brian Kristensen.

Pukler og huller
De projekter, der er gennemført i 2011, har igen været spredt over hele verden, hvoraf de største projekter er leveret i Danmark, Venezuela, Rusland, Ukraine, Polen, Estland, Norge og Sverige.

Ordreporteføljen og gennemførslen af projekter i 2011, har været meget svingende hen over året. Således har virksomheden oplevet pukler såvel som huller.

- Dette er typisk en udfordring for en organisation, hvorfor vi kan endnu engang kan takke vore loyale medarbejdere for en utrolig fleksibilitet, hvilket har medvirket til det gode årsresultat, understreger Brian Kristensen.

Fornuftig ordreportefølje
Han føler derfor, at virksomheden stadig er trimmet til de nye tider.

- Vi har en fornuftig fremadrettet ordreportefølje og forventer derfor et positivt resultat for indeværende regnskabsår, dog budgetteres der med et mindre resultat, da en virksomhed af vores type, er meget udviklingstung. Vi har for regnskabsåret 2012 planlagt en del udviklingsopgaver.

Danskejede Daniit har i dag hjemme i HD Erhvervspark i Sønderborg og beskæftiger 30 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125