23948sdkhjf

Instruments A/S bliver nordisk Acculogic-distributør

Danske Instruments A/S skal fremover distribuere Acculogic produkter i både Danmark, Norge, Finland og Sverige.
Danske Instruments A/S – som er en del af HIN Gruppen – skal fremover distribuere Acculogics elektroniske komponenter i den nordiske region, som omfatter Danmark, Norge, Finland og Sverige.

Acculogic udvikler og fremstiller automatiseret testudstyr til brug i produktionen af elektroniske komponenter, kredsløb og systemer.

- Det er ekstremt vigtigt for os at udse sig en partner, der har de samme mål som Acculogic, og som har evnen til at tilbyde vores kunder første klasses salg, service og support, siger Marco Barahmand, Director of Business Development i Europa for Acculogic GmbH.

Salgschef i Instruments A/S, Mads Nedergaard, glæder sig ligeledes over samarbejdet.

- Hos Instruments er vi yderst tilfredse med at have sikret os rettighederne til at distribuere Acculogics ansete produkter i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. De komplimenterer vores nuværende portefølje af high quality-produkter til elektronikindustrien perfekt og vil være tilgængelige for alle vores kunder i Norden.

Instruments kunne i sidste måned afsløre, at virksomheden er indgået i et samarbejde med et nyt agentur i form af canadiske Emscan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093