23948sdkhjf

Linak åbner fabrik i Thailand

For at imødekomme den voksende efterspørgsel efter aktuatorløsninger og for at styrke virksomhedens globale tilstedeværelse, har Linak nu åbnet en ny 12.000 kvadratmeter stor fabrik og distributionscenter i Thailand.

I første omgang vil der være fokus på at bidrage til Deskline-forretningen, der er Linaks aktuatorer til arbejdsborde, i APAC-regionen og USA.

I takt med at efterspørgslen stiger, og der udvikles og lanceres nye produkter, har Linak planlagt gradvist at udvide tilgængeligheden af disse lokalt producerede produkter til hele Asien.

De første aktuatorer til kunder forlader fabrikken i første kvartal 2021.

Fabrikken ligger i Chonburi-provinsen 100 kilometer sydøst for Bangkok, er ideel, som er tæt på både en vigtig havn og Bangkoks internationale lufthavn. Endvidere er regionen hjemsted for mange bilforhandlere og andre højteknologiske industrier.

- Linak APAC-fabrikken er en vigtig investering på det asiatiske marked.  Jeg har en stærk tiltro til filosofien om at være tæt på vores kunder, og en stor del af det er at kunne levere konkurrencedygtige produkter med kortere leveringstid, siger Kurt Lorenzen, administrerende direktør for Linak APAC.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078