23948sdkhjf

TARGIT vinder CeBIT innovationspris

Nordjyske TARGITs softwareløsning TARGIT BI Suite har modtaget prisen for ”mest innovative IT-løsning” inden for Business Intelligence-kategorien på CeBIT-messen i Tyskland.
Juryen, bestående af mere end 100 professorer, forskere, industrieksperter og -journalister, tildelte TARGIT BI Suite prisen ud fra følgende kriterier: innovation, praktisk relevans og anvendelighed for mellemmarkedet (mellemstore virksomheder med op til 1000 ansatte).

TARGITs Udviklingsdirektør, Dr. Morten Middelfart, er beæret over prisen.

- Vi er stolte over at blive anerkendt for vores struktur og metodiske indsats mod mere brugervenlighed, som udspringer fra vores CALM-filosofi. Vores innovative ”færrest klik”-disciplin er den katalysator, der leverer beslutninger til praktiske udfordringer, og som bruges i vores kunders organisationer. At få tildelt prisen af et så kompetent panel bestående af medlemmer inden for såvel forretning som den akademiske verden er en stor ære.

Direktøren fra TARGITs distributørvirksomhed i Tyskland, Østrig og Schweiz, Thomas Veit, er også glad for prisen:

- Juryen pegede på TARGITs anvendelighed som en af hovedgrundene for tildelingen af prisen, hvilket gør os utroligt glade. Vi ved, at brugervenlighed bliver stadig mere vigtig. Og de fleste brugere vil kunne drage fordel af en BI-løsning til at tage fakta-baserede beslutninger, hvis løsningen er brugervenlig.

Prisen, INNOVATIONSPREIS-IT 2012, uddeles af ”Initiative Mittelstand” i 40 kategorier, og flere end 2500 virksomheder ansøgte om en pris. ”Initiative Mittelstand” er en partner for små og mellemstore virksomheder og hjælper dem med at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med deres IT-strategi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141