23948sdkhjf

Stihl sikrer forsyningskæden: Etablerer ny EMS-virksomhed

Batterier er en væsentlig del af strategien for producenten Stihl i de kommende år.

For at sikre en stabil forsyningskæde har datterselskabet ZAMA Cooperation nu lavet en joint venture med den mangeårige samarbejdspartner Elrad International Group og stiftet for virksomheden ZE Electronic Manufacturing Service Ltd.

Det fortæller Stihl i en pressemeddelelse.

- Vores fælles satsning er en vigtig byggesten i Stihl koncernens batteristrategi. Den bidrager med yderligere kompetence inden for elektronikområdet, øger produktionsdybden og skaber merværdi, siger Martin Schwarz, der er bestyrelsesmedlem i STIHL Manufacturing and Materials.

Stihl har i længere tid fokuseret på en blanding af benzindrevne og batteridrevne produkter og har nu ekstra fokus på batterier.

Stihls egen batteriproduktion har været i drift i tyske Waiblingen siden 2019. Segmentet er i vækst og udgjorde omtrent 15 procent af koncernens omsætning forrige år.

- Det er en stor og vigtig investering i vores satsning på batteridrevne produkter og sikring af fremtidige leveringer. Jeg har stor tiltro til den nye virksomhed, og hvordan denne satsning kommer til at styrke vores værditilvækst, siger Kjell Svensson, der er administrerende direktør for STIHL Norden.

Den nystiftede virksomhed, ZE Electronic Manufacturing Service Ltd, skal efter planen starte driften på ZAMA's produktionsanlæg i Filippinerne i slutningen af i år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063