23948sdkhjf

Dansk producent topper listen: Flest patent-ansøgninger i høreindustrien

Ifølge en rapport fra WIPO, World Intellectual Property Organizations, så er danske WS Audiology den førende patentansøger inden for konventionel høreapparatteknologi.

Det fortæller WS Audiology i en pressemeddelelse.

WS Audiology tager førstepladsen i top 30 over patentansøgere målt på antallet af patentfamilier inden for konventionel høreapparatteknologi de seneste 21 år.

Kategorien omfatter alle høreapparater og induktionssløjfer med undtagelse af implanterede høreapparater.

- WS Audiology er en af de mest innovative høreapparatvirksomheder i verden og hjælper millioner af mennesker med at genvinde og nyde godt af det mirakel, som hørelsen er. I løbet af de seneste 5-10 år har vi udviklet vores patentstrategi fra at handle om kvantitet til en mere kvalitetsorienteret tilgang med fokus på de patenter, der har den største værdi for os på kort, mellemlangt og langt sigt, siger Stefan Menzl, Chief R&D Officer i WS Audiology i meddelelsen.

Traditionelt har USA og Europa været de foretrukne områder for opfindelse. Nu tilføjes fokus på de asiatiske markeder, og WS Audiology er pt førende inden for patentansøgninger i Kina.

- Vi fokuserer på at skabe et godt klima for en bred vifte af opfindelser, fordi det styrker vores produktpipeline og tiltrækker innovative talenter, som er helt afgørende for WS Audiology og vores ambition om at frigøre menneskeligt potentiale ved at gøre vidunderlig lyd til en del af alles liv. Vi er glade for anerkendelsen af vores indsats i WIPO-rapporten fra 2021 og vil fortsætte med at udbygge vores innovationsevne fremover, fortæller Eric Bernard, administrerende direktør i WS Audiology.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062