23948sdkhjf

IoT-virksomhed kommer ind i varmen hos Aduro

Efter et succesfuldt forløb i efteråret har nordjyske Seluxit modtaget en ny ordre på IoT løsning med elektronik, App og Dashboard til de højteknologiske træpilleovne fra Aduro.

Introduktionen til markedet i slutningen af 2020 var meget positiv, og derfor har Aduro nu lagt "en ny væsentlig ordre" hos Seluxit.

- At forny sit produkt med IoT giver et kæmpe potentiale. Serviceringen af produktet bliver mere målrettet, man lærer hvordan kunderne bruger produktet og i sidste ende åbner det muligheden for at sælge sit produkt som en service. Derudover kan man opnå en tættere kundebinding ved at rette fejl eller tilbyde ny funktionalitet til installerede enheder efter kundens ønske, siger Daniel Lux, CEO for børsnoterede Seluxit.

Pilleovne har en automatisk tændingsmekanisme, så ovnen selv kan tænde op. Det er denne mekanisme, som nu overvåges af en IoT-løsning fra Seluxit.

- Den her igniter har et antal gange, som den kan tænde op, inden den skal skiftes ud. Derfor er der en serviceordning og den ordning bliver bedre, når man ved præcis, hvor mange gange den har været tændt. Og så kan serviceteknikeren komme og skifte igniteren, når det er tid, forklarer Daniel Lux.

- Vi har leveret en lille elektronisk del, der forbinder sig til wifi, der sender til vores cloud. Vi har også lavet en android og en IOS-app, så man meget let kan få ovnen opkoblet til internettet.

Sjovt at levere til consumer-gods

Hos Seluxit er man glade for samarbejdet med Aduro. På et personligt plan er det også en lidt anderledes opgave for virksomheden, der med sin IoT-ekspertise arbejder og leverer på mange, meget komplekse og til tider relativt uhåndgribelige områder.

- Det er jo sjovt, når vi leverer til consumer-gods, hvor man som her kan gå forbi i Bauhaus og pege på en ovn og forælle, at den har man været med til at lave noget til, siger Daniel Lux.

Seluxits kerneforretning er at levere Internet of Things løsninger, der omfatter både hardware, software og udvikling. Aalborg-virksomheden er børsnoteret på Nasdaqs First North og omsatte i 2019 for næsten 21 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079