23948sdkhjf

Automationshus vil masseansætte

Automationshuset Technicon med base i Hobro er klar til at masseansætte nye medarbejdere i år.

Mere præcist forventer Technicon i løbet af året at udvide medarbejderstaben fra de nuværende 50 medarbejdere til et sted mellem 75-80 i alt.

- Vi oplever markant voksende efterspørgsel fra både danske og udenlandske industrivirksomheder efter fleksible automationsløsninger, og vi forventer at ansætte yderligere 25-30 medarbejdede i 2021, siger adm. direktør Casper Hansen i en pressemeddelelse.

Og det er en bred vifte af kompetencer, som automationshuset har brug for.

- Det gælder kompetencer inden for software, montage, elektronik, mekanik og projektledelse, siger Casper Hansen, som oplyser, at Technicon vil søge efter og ansætte de rette medarbejdere løbende i løbet af 2021.

Technicon er i dag også forhandler af robotter fra Universal Robots, robotter fra MIR samt gribere fra danske OnRobot og canadiske Robotiq.

I alt har Technicon cirka 400 automationsprodukter til salg i den omfattende webshop, der hænger tæt sammen med automationshusets filosofi om at gøre automation let tilgængeligt for kunderne og ikke mindst fleksibel.

- Vi vil gøre det lettere for produktionsvirksomheder at drage fordel af det bedste inden for modulær produktionsteknologi, og fordi man altid kan udvidede sit projekt, opnår vores kunder hurtigt en skalerbarhed uden, at de er afhængige af flere aktører, siger Casper Hansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078