23948sdkhjf

Århusiansk robotproducent styrker bestyrelsen

TinyMobileRobots, der udvikler og producerer robotter til opmåling og opmærkning af sportsbaner og infrastrukturstyrker bestyrelsen med yderligere to navne.

Det sker i form af Henrik Rochat Rasmussen og Christian Clausen, der sammen med den øvrige bestyrelse står foran en lang række opgaver, især på de udenlandske markeder, hvor TinyMobileRobots vokser kraftigt.

Henrik Rochat Rasmussen er general manager i Wendell Electronics i Tjekkiet, der herhjemme er bedst kendt som BB Electronics, en af Danmarks største specialister inden for Electronic Manufacturing Services. Han har tidligere arbejdet en årrække som CEO og COO i TC Group/TC Electronic i Århus og har årelang erfaring med operations, internationalisering og forretningsoptimering.

Christian Clausen er til daglig global account director i Mir, Mobile Industrial Robots. Han kommer med stor international erfaring fra robotindustrien og skal derfor bidrage til TinyMobileRobots fortsatte vækst på de internationale markeder.

- Vi er inde i en markant vækstfase, hvor alle vores markeder klarer sig ekstremt flot, og vi tilmed kommer ud af 2020 med et overskud. Styrkelsen af bestyrelsen med Henrik Rochat Rasmussen og Christian Clausen skal sikre os endnu mere momentum, så vi cementerer vores position som verdens førende producent af opstregningsrobotter, siger TinyMobileRobots CEO, Jens Peder Kristensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079