23948sdkhjf

Omron anerkendt for sit fortsatte engagement i åben teknologi

Omron er blevet tildelt "Certificate of Compliance for Function Blocks for Motion Control" af PLCopen organisationen.
Grunden til, at Omron er blevet anerkendt af PLCopen er implementering og overholdelse af standarderne i forbindelse med motion control funktionsblokke i den nye Sysmac NJ serie af controllere til maskinautomatisering.

Certifikatet blev overrakt til Shinya Yamasaki, Executive Officer og Senior General Manager for Automation Systems Division Headquarters i Omron Japan af Managing Director for PLCopen, Eelco van der Wal.

Omron har længe været medlem af PLCopen, og det forventes, at det fortsatte samarbejde vil være en fordel for PLCopen, når de begynder at promovere programmeringsstandardisering på det asiatiske marked. Selvom 61131 ikke er udbredt anerkendt i Japan, vil Omron forsøge at promovere IEC61131-3 standarden i Japan og Asien-Stillehavsområdet, når udviklingen af Sysmac automatiseringsplatformen fortsættes.

Eelco van der Wal var henrykt over støtten fra Omron og var enig i, at enhver promovering af IEC 61131-3 vil hjælpe med at positionere standarden som et legitimt alternativ til ophavsretligt beskyttede programmeringssystemer.

Ifølge Eelco van der Wal er PLCopens rolle at skabe og promovere programmeringsstandarder for at støtte ingeniørarbejdet mere effektivt og gøre maskiner mere fleksible. Yamasaki er også overbevist om, at udvikling af programmeringsstandardisering, særligt for PLC'er og motion controllere, vil reducere behovet for uddannelse hos leverandører af automatiseringsløsninger betydeligt, hvorved udviklingen accelereres.

Omrons European Motion Business Unit blev hyldet for dens medvirken i defineringen af motion control funktionsblokkene til standarden af Eelco van der Wal, der ser frem til det fremtidige samarbejde med Omron Europe B.V.

Programmeringsmetodik og datatyper i Sysmac NJ-serien af controllere til maskinautomatisering, er fuldt kompatible med IEC 61131-3-standarder og overholder endvidere PLCopen funktionsblokke til motion control. Med sit indbyggede EtherCAT interface integrerer NJ motion, logik, vision og netværk under én software: Sysmac Studio.

Kilde: Omron

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082