23948sdkhjf

Kendt robot-investor bliver medejer af Weldingdroid

Svejserobotten Weldingdroid, kendt fra Løvens Hule på DR TV, udvider nu sin ejerkreds. Ombord kommer Thomas Visti, der har en fortid hos Universal Robots og Mir.

- WeldingDroid har mange fællestræk med UR og Mir. Selskabet har et unikt produkt med ekstrem kort tilbagebetalingstid, og det er klar til skalering og til at disrupte svejsebranchen, konstaterer Thomas Visti.

WeldingDroid bevæger sig op en stejl vækstkurve: Fem måneder inde i 2021 har selskabet allerede omsat for det samme som i hele 2020, og efterspørgslen tegner til at eksplodere yderligere i takt med, at verden genåbnes efter Covid-19. Det kræver dog store armbevægelser at lykkes med at erobre verdensmarkedet med ny og innovativ teknologi.

Derfor skal der investeres flere ressourcer i organisationen. Både i ledelsen og i R&D, men også i salg, som skal understøtte et forhåbentligt nyt eksporteventyr, pointerer Thomas Visti.

Klar til skalering

Blandt de øvrige investorer i Weldingdroid er to af ”løverne” fra serien Løvens Hule på DR1, Jesper Buch og Jacob Risgaard, som er glade for også at få Thomas Visti med ombord.

- Vi har nu arbejdet med Weldingdroid siden starten af 2020 og mener, at virksomheden nu er klar til en international skalering. Med Thomas Visti har vi fundet den stærkeste profil til at hjælpe med at eksekvere på Weldingdroids ambitiøse fremtidsplaner, siger Jesper Buch.

Investor i øjenhøjde

Thomas Visti har købt 20 procent af Vejen-firmaet, som blev stiftet i 2019, men Kevin Christensen sidder som stifter fortsat på 22 procent af ejerskabet efter udvidelsen af ejerkredsen:

- Allerede i vores indledende dialog kom Thomas Visti med nogle vigtige betragtninger om, hvordan vi hidtil har grebet det an, og hvad vi med fordel kunne gøre anderledes. Thomas Visti var i øvrigt først bekymret for, om jeg mistede gejsten og gnisten ved at afgive mere af mit ejerskab i firmaet. Det gjorde stort indtryk på mig, og jeg kan mærke, at han selv har været i mine sko. Samtidig er han grundig: Han havde interviewet både mine forhandlere og slutkunder, før jeg kom og pitchede for ham i Odense, siger Kevin Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.693