23948sdkhjf

DPA Microphones henter international salgsdirektør hos Demant

DPA Microphones opruster på salg og marketing og har pr. 1. juni ansat Søren Høgsberg som ny Executive Vice President for salg og marketing. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Søren Høgsberg kommer fra en stilling som international salgsdirektør hos høreapparatgiganten Demant og har tidligere haft ledende stillinger hos GN Store Nord og Vestas Wind System A/S.

- Jeg er utrolig glad for at kunne introducere Søren Høgsberg som det nyeste medlem af teamet. Søren har med sin brede erfaring fra flere globale virksomheder, en ideel baggrund til at hjælpe med at løfte DPA til en endnu stærkere position på pro-audiomarkedet. Søren vil have det overordnede ansvar for vores globale salgs- og marketingorganisation, som også inkluderer product management, customer care og service, siger Kalle Hvidt Nielsen, CEO for DPA Microphones.

Med erfaring fra høreapparatindustrien, hvor man kan finde mange snitflader til det internationale marked, som DPA Microphones arbejder på, er forventningen, at den nye salgsdirektør vil kunne være med til at cementere og udbygge førerpositionen på pro-audiomarkedet.

- Der er mange områder fra mine tidligere stillinger, som jeg kan bruge i min nye rolle hos DPA. Jeg ser frem til at lære brandet at kende og også til at udvikle det, siger Søren Høgsberg.

- Jeg kan virkelig mærke og føle, at DPA er noget helt specielt - virksomheden har et fantastisk produktsortiment og en spændende historie. Jeg har en god fornemmelse af at træde ind i en meget fokuseret virksomhed, hvor jeg kan hjælpe med at videreudvikle DPA's exceptionelle kultur; det er noget, der virkelig begejstrer mig, lyder det fra den nye salgsdirektør

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172