23948sdkhjf

Ibsen Photonics afventer vækst

Forrige års underskud blev vendt til et beskedent overskud for Ibsen Photonics, som stadig afventer vækst på de nye markeder.
Ibsen Photonics A/S kom ud af 2011 med en mindre vækst i bruttofortjenesten, som steg til 11,6 mio. kr. mod 11,4 mio. kr. i 2010.

Samtidig blev underskuddet på 89.000 kr. i 2010 vendt til et overskud efter skat på 59.000 kr.

- Omsætningen er hentet på markeder inden for fiberoptiske sensorer, optiske komponenter til telekommunikation og -optikmarkeder samt OEM spektrometer udvikling og produktion, forklarer ledelsen i årsrapporten, hvor resultatet sammenfattes således:

- Selskabets ledelse finder resultatet acceptabelt under indtryk af den generelle krise og den opnåede stigning i primær drift i forhold til 2010.

Nye markeder præget af usikkerhed
Ibsen Photonics, der udvikler, producerer og markedsfører optiske og optoelektroniske komponenter, venter dog stadig på det store gennembrud.

- Selskabets vækst på de nye markeder er fortsat præget af usikkerhed, blandt andet om hvornår væksten for alvor sætter ind på disse markeder og som følge af, at der er tale om ny teknologi, afhængig af hvornår der kommer vækst samt teknologiens innovative art.

Gode forventninger til 2012
Samtidig har Ibsen Photonics fokus på at arbejde på flere forskellige markeder for at reducere afhængigheden af et enkelt marked. Derved er Ibsen Photonics i stand til at anvende den samme teknologi på de forskellige markeder, så der er tale om en stærkt teknologisk synergi.

Ledelsen har på den baggrund ”gode forventninger til selskabets udvikling i 2012”.

I lighed med 2010 havde Ibsen Photonics i gennemsnit 19 ansatte igennem 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484