23948sdkhjf

Nomineret til teknologipris: Det er et kæmpe skulderklap

OnRobots adm. direktør Enrico Krog Iversen er begejstret for, at OnRobot nylancerede magnetgriber MG10 er nomineret til DIRA's teknologipris 2021.

- Det betyder noget i markedet, og hvis vi går hen og vinder den pris. Det er et kæmpe skulderklap til vores ingeniører og udviklere.

- Der er sikkert også nogle kunder, der vil bide på produktet, netop fordi der er nogle uafhængige eksperter, der siger, at det her rent faktisk er noget, der virker, siger han.

MG10 magnetgriberen er en ud af tre teknollgier, som er nomineret til robotnetværket DIRA's danske teknologipris.

Gør udvalget komplet

Magnetgriberen gør ifølge Enrico Krog Iversen OnRobots udvalg af gribere mere komplet.

- Vi kan se, at der var noget vi ikke kunne håndtere med fingergriber og vakuumgriber. Der var en stor mængde opgaver ude i virksomhederne vi ikke kunne løse. Med magnetgriberen er vi ved at have en komplet palette af griberteknologier, siger han.

MG10 kan løfte 10 kilo og vil fortrinsvist blive brugt til at løfte plader med.

- Vi har fået en teknologi, som kan løfte både tykke og tynde plader. Magnetniveauet kan indstilles efter, hvilken slags plade, der er tale om. Virksomhederne vil mest bruge griberen til at håndtere plader eller pladelignende emner. Men det kan også være kuber og terninger, siger han.

Som noget særligt, så beholder griberen sin magnetiske kraft selv om strømmen til griberen skulle forsvinde.

Magnetgriberen blev lanceret i marts.

- Modtagelsen har været helt OK. Vi bevæger os ind i et markedssegment, hvor vi ikke har været før, så er indsalget lidt sværere. Men det skal nok få fart, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093