23948sdkhjf

AgustaWestland og Scandinavian Avionics i samarbejdsaftale

Aftalen betyder, at den danske virksomhed skal levere en lang række ydelser indenfor avionics-systemer - hvis AgustaWestlands AW159 Wildcat vælges, som forsvarets nye skibsbaserede helikopter.
De to virksomheder arbejder allerede nu på en række projekter, hvor AgustaWestland skal samarbejde med Scandinavian Avionics A/S om trænings- og udviklingsaktiviteter.

Samarbejdsaftalen blev underskrevet onsdag i København af Geoff Hoon, der er Head of International Business for AgustaWestland og Michael R. Truelsen, der er CEO for Scandinavian Avionics A/S.

Skaber ny forretning i Danmark
- Vi er meget glade for at have underskrevet aftalen med Scandinavian Avionics, som betyder at vores virksomheder vil samarbejde om at skabe ny forretning i Danmark og internationalt, siger Geoff Hoon.

- Aftalen gør det muligt for endnu en dansk virksomhed, at blive involveret I AW159-programmet, hvis helikopteren bliver valgt, som Danmarks fremtidige skibsbaserede helikopter. Det vil betyde, at der bliver skabt nye højteknologiske arbejdspladser i Danmark.

En attraktiv partner
- Denne samarbejdsaftale er meget værdifuld for os i vores bestræbelser på at udvikle og udvide vores kapaciteter, siger Michael R. Truelsen.

- Med AgustaWestlands mange forskellige aktiviteter - og position som en af verdens førende producenter af militære og civile helikoptere - er virksomheden en yderst attraktiv partner for Scandinavian Avionics A/S. Vi ser frem til at videreudvikle vores kerneforretning og samarbejde med AgustaWestland om nye muligheder indenfor avionics-systemer til militære og civile helikopteroperatører - i Danmark såvel som internationalt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08