23948sdkhjf

Ny høreapparat-aktør går ind i Indien

Audientes har indgået en samarbejdsaftale med Omni Hearing – en af de førende høreklinikker og distributører af høreapparater i Indien med tre høreklinikker og et forhandlernetværk bestående af ca. 50 uafhængige salgssteder i delstaterne Mumbai, Pune og Surat, som har en samlet befolkning på ca. 25 millioner.

Det oplyser virksomheden i en selskabsmeddelelse.

Audientes er en af de nye aktører på det globale høreapparatmarked. Selskabet har udviklet et nyt selvjusterende høreapparat, som er i gang med at blive lanceret på det indiske marked, inden det også skal lanceres på blandt andet det amerikanske håndkøbsmarked og andre markeder.

- Udover at være forhandler har Omni Hearing et omfattende grossistnetværk, og målt på omsætning er virksomheden en af de 20 største leverandører af høreapparater i Indien. Vi ser meget frem til samarbejdet med dem og deres forhandlernetværk, siger Steen Thygesen, CEO, Audientes A/S.

Omni Hearing forventer at påbegynde salget af Audientes’ selvjusterende høreapparat i 4. kvartal 2021.

Det nye samarbejder kommer ikke til at påvirke de udmeldte omsætnings- og EBITDA-forventninger for 2021.

De lyder på en forventet omsætning i niveauet DKK 3,5 til 5,0 millioner kroner og et driftsresultat (EBITDA) i niveauet DKK -12 til -14 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078