23948sdkhjf

Electronic House UAB forbereder ny fabrik

Den litauiske specialistvirksomhed indenfor ledningskonfektion tager nu konsekvensen af den seneste tids fremgang ved at planlægge en helt ny fabrik.
Sidste år ansatte ledningskonfektionsvirksomheden salgschef Allan Aalestrup for det danske marked for at styrke sin strategi om øget synlighed og service til kunderne.

Dette tiltag har allerede vist sig at bære frugt i form af en række nye store kunder, som er kommet til.

- De danske virksomheder har helt sikkert fået fokus på værdiskabelse og dermed også de mange direkte og indirekte gevinster ved at få ledningskonfektion fra Electronic House UAB. Vi har mere at byde på end ”lav pris”. Vores løsninger går omkring Engineering, BOM management, JIT, Indkøb, Logistic management, produktions overførsel etc., siger CEO Palle Gravesen Jensen.

Udvider med ny teknologi
Samtidig med den organiske vækst sidste år på mere end 35% har selskabet valgt at udvide service paletten yderligere ved at investere i højtryks ”overstøbning” på vertikal plaststøbemaskine.

- Overstøbning af stik er et marked som vi allerede nu har kunder til, og hvor vi forventer en stor vækst på alle vores markeder, fortæller Palle Gravesen Jensen.

Ny fabrik
Den voksende forretning har samtidigt udløst et behov for at forberede en ny fabrik.

Arbejdet med arkitekter og planlægning er igangsat, og Electronic House UAB forventer at have de nye faciliteter klar til primo-medio 2013.
Der er tale om at lave et samlet byggeri på op til 5.000 m2, hvilket er med til at sikre de bedst og mest optimale forhold for produktion.

Fabrikken vil fortsat være placeret i Vilnius tæt på den internationale lufthavn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125