23948sdkhjf

HP med millionstøtte til danske iværksættere

Hewlett-Packard har udvalgt 500 nye danske virksomheder, som får støtte i form af it-udstyr for 1,5 mio. kr.
Iværksætterne skal være med til at trække Danmark ud af krisen, mener it-virksomheden Hewlett-Packard (HP), som selv går aktivt ind og støtter nogle af de mest lovende virksomheder herhjemme.

Hvert år etableres omkring 20.000 nye virksomheder i Danmark, men det er stadig kun et fåtal af disse, der vokser sig store og for alvor er med til at bidrage med arbejdspladser og vækst.

- Udover udfordringen med at rejse kapital, så støder de små nye virksomheder ofte på problemer med at tage springet fra 2-4 medarbejdere og skalere op til en egentlig professionel organisation. Det gælder fx om at få styr på helt basale ting som backup og beskyttelse af data eller etablering af en it-infrastruktur, der gør dem i stand til at arbejde mobilt, hvilket efterhånden er et helt afgørende konkurrenceparameter, siger Tina Borgbjerg, ansvarlig for HP’s serverforretning.

It kan sætte skub i væksten
Konkret vil HP bidrage med it-udstyr for 1,5 mio. kr. til 500 nystartede danske virksomheder, der er valgt ud fra et kriterium om, at de skal have eksisteret mellem 6 og 24 måneder samt, at de er mere end 4 ansatte.

Der findes cirka 700 virksomheder i Danmark, der lever op til disse kriterier og HP vil i samarbejde med it forhandleren Dustin uddele it-udstyr til de første 500, der enten selv henvender sig via HP’s hjemmeside eller bliver kontaktet direkte af Dustin de kommende uger.

- Selv om dette kan synes som et beskedent bidrag, så er vores erfaring, at netop manglen på en fælles it-løsning er en af de tuer, som kan vælte læsset. Vi håber derfor, at vores donation kan bidrage til, at i hvert fald en del af disse 500 virksomheder får succes og dermed er med til at sætte skub i væksten i Danmark, siger Tina Borgbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093