23948sdkhjf

Mita-Teknik i aftale med vindmøllegigant

Den danske elektronikvirksomhed er kommet nærmere et indtog på det kinesiske marked efter at have indgået en aftale med Sinovel.
Mita-Teknik har indgået en ambitiøs aftale med Sinovel omkring styring og overvågningssystemer til kinesernes kommende megawatt-vindmøller.

Det oplyste de to på åbningsdagen af Ewea-vindkraftudstillingen i Bella Center.

De to virksomheder har arbejdet sammen siden 2008, men med den nye aftale udvides samarbejdet til også at gælde Sinovels kommende og større megawatt-vindmøller.

- Med en sådan aftale med verdens næststørste vindmølleproducent har vi skaffet os solid adgang til det rigtig store marked i Asien, siger salgschef og maskiningeniør hos Mita-Teknik, Mads Høy Mortensen, til ing.dk.

Til salg for alle
Han vil ikke afsløre, hvad aftalen betyder økonomisk for Mita-Teknik, som i dag beskæftiger 230 ansatte fordelt på flere afdelinger i verden.

Men aftalen med Sinovel betyder dog ikke, at Mita-Teknik nu har bundet sig til den kinesiske vindmøllegigant eksklusivt.

- Absolut ikke. Vores kontrol-system platform er til salg for alle. Vi vil ikke indgå nogen form for eksklusivaftaler, understreger Mads Høy Mortensen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078